Οφη Αεκ 0-2 / Super League 1 Play-off live, ΟΦΗ - ΑΕΚ 0-2: Η "Ένωση ... : Αγωνίστηκε από το 59' με παίκτη.

Οφη Αεκ 0-2 / Super League 1 Play-off live, ΟΦΗ - ΑΕΚ 0-2: Η "Ένωση ... : Αγωνίστηκε από το 59' με παίκτη.. Mε τους λιβάγια και βέρντε η αεκ παίρνει την νίκη μέσα στο «γεντί κουλέ» και υποχρεώνει τον οφη στην δεύτερη συνεχόμενη ήττα. Από την εκκίνηση της αναμέτρησης οι παίκτες της «ένωσης» πίεσαν και δημιούργησαν ευκαιρίες με τα σουτ των ολιβέιρα, μάνταλο και αλμπάνη. Η ένωση μετά από πολύ καλή εμφάνιση νίκησε δίκαια τους «ομιλίτες» στο ηράκλειο με γκολ των λιβάγια και βέρντε και ξεπέρασε τον παοκ στη βαθμολογία. 4χ4» η αεκ του μανόλο (βίντεο). Δείτε περισσότερα αθλητικά νέα πατώντας εδω!

4χ4» η αεκ του μανόλο (βίντεο). Enwsi.gr ● οι οπαδοί της αεκ στους παίκτες μετά την ήττα από τον ολυμπιακό. Σχετικά άρθραaek play off βίντεο γκολ οφη. Δείτε τις καλύτερες στιγμές από την αναμέτρηση του οφη και της αεκ στο ηράκλειο, για την 20η αγωνιστική της super league. Το συγκρότημα του γιώργου σίμου, το οποίο θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα, έπειτα από τις τρεις ήττες των τελευταίων αγωνιστικών, θα αγωνιστεί κόντρα στην ένωση χωρίς τους.

ΑΕΚ - ΟΦΗ 2-0: Ακόμη πιο κοντά στα… αστέρια η ΑΕΚ! - Fosonline
ΑΕΚ - ΟΦΗ 2-0: Ακόμη πιο κοντά στα… αστέρια η ΑΕΚ! - Fosonline from www.fosonline.gr
Βάτερμαν, βούρος (59' γρίβας), διαμαντής, γιαννούλης, κοροβέσης (82' λυμπεράκης), ουές. Mε τους λιβάγια και βέρντε η αεκ παίρνει την νίκη μέσα στο «γεντί κουλέ» και υποχρεώνει τον οφη στην δεύτερη συνεχόμενη ήττα. Η αεκ δεν άφησε την ευκαιρία να χαθεί! Η φάση που ο οφη φώναξε για δεύτερη κίτρινη στον λάτσι: Το συγκρότημα του γιώργου σίμου, το οποίο θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα, έπειτα από τις τρεις ήττες των τελευταίων αγωνιστικών, θα αγωνιστεί κόντρα στην ένωση χωρίς τους. Στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των play off της super league, η αεκ δεν άφησε καμία ευκαιρία ανεκμετάλλευτη και «σκαρφάλωσε» για πρώτη φορά μετά από καιρό στη 2η θέση, που οδηγεί στα προκριματικά του επόμενου champions league. Η αεκ δεν άφησε την ευκαιρία να χαθεί! Trelogaidouri 14.6.20 0 comment αεκ αθλητικα οφη play off super league.

Βαρδινογιάννης» στο ηράκλειο της κρήτης, κατά τη δεύτερη αγωνιστική των πλέι οφ της super league.

Η αεκ δεν άφησε την ευκαιρία να χαθεί! Το τάκλιν του λάτσι που ξεσήκωσε τους κρητικούς. Σχετικά άρθραaek play off βίντεο γκολ οφη. 4χ4» η αεκ του μανόλο (βίντεο). Αγωνίστηκε από το 59' με παίκτη. Στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας των πλέι οφ της super league, η οποία οδηγεί στα προκριματικά του επόμενου champions league, αναρριχήθηκε η αεκ, καθώς πέρασε την κυριακή χωρίς βαθμολογικές. Δείτε τις καλύτερες στιγμές από την αναμέτρηση του οφη και της αεκ στο ηράκλειο, για την 20η αγωνιστική της super league. Βάτερμαν, βούρος (59' γρίβας), διαμαντής, γιαννούλης, κοροβέσης (82' λυμπεράκης), ουές. Mε τους λιβάγια και βέρντε η αεκ παίρνει την νίκη μέσα στο «γεντί κουλέ» και υποχρεώνει τον οφη στην δεύτερη συνεχόμενη ήττα. Ο οφη φιλοξενεί την αεκ στο ματς που ανοίγει το πρόγραμμα της κυριακής για την super league interwetten και το sport24.gr σας μεταφέρει την εξέλιξη της αναμέτρησης. Το συγκρότημα του γιώργου σίμου, το οποίο θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα, έπειτα από τις τρεις ήττες των τελευταίων αγωνιστικών, θα αγωνιστεί κόντρα στην ένωση χωρίς τους. Η φάση που ο οφη φώναξε για δεύτερη κίτρινη στον λάτσι: Αεκ οφη, οφη αεκ live streaming, οφη αεκ live, ofi aek.

Δείτε περισσότερα αθλητικά νέα πατώντας εδω! 4χ4» η αεκ του μανόλο (βίντεο). Η φάση που ο οφη φώναξε για δεύτερη κίτρινη στον λάτσι: Δείτε τις καλύτερες στιγμές από την αναμέτρηση του οφη και της αεκ στο ηράκλειο, για την 20η αγωνιστική της super league. Κέρδισε έως 1.000.000€ σε έναν από τους μεγαλύτερους διαγωνισμούς που έγιναν ποτέ!

ΟΦΗ-ΑΕΚ 0-2 - Verianet
ΟΦΗ-ΑΕΚ 0-2 - Verianet from www.verianet.gr
Η φάση που ο οφη φώναξε για δεύτερη κίτρινη στον λάτσι: Το συγκρότημα του γιώργου σίμου, το οποίο θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα, έπειτα από τις τρεις ήττες των τελευταίων αγωνιστικών, θα αγωνιστεί κόντρα στην ένωση χωρίς τους. Στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας των πλέι οφ της super league, η οποία οδηγεί στα προκριματικά του επόμενου champions league, αναρριχήθηκε η αεκ, καθώς πέρασε την κυριακή χωρίς βαθμολογικές. Trelogaidouri 14.6.20 0 comment αεκ αθλητικα οφη play off super league. Η αεκ δεν άφησε την ευκαιρία να χαθεί! Κέρδισε έως 1.000.000€ σε έναν από τους μεγαλύτερους διαγωνισμούς που έγιναν ποτέ! 4χ4» η αεκ του μανόλο (βίντεο). Έτσι η ένωση περνάει στη δεύτερη θέση και εξασφαλίζει μια θέση στα προκριματικά του champions league, αφήνοντας πίσω.

Κέρδισε έως 1.000.000€ σε έναν από τους μεγαλύτερους διαγωνισμούς που έγιναν ποτέ!

Βάτερμαν, βούρος (59' γρίβας), διαμαντής, γιαννούλης, κοροβέσης (82' λυμπεράκης), ουές. Η αεκ δεν άφησε την ευκαιρία να χαθεί! Δείτε τις καλύτερες στιγμές από την αναμέτρηση του οφη και της αεκ στο ηράκλειο, για την 20η αγωνιστική της super league. Το τάκλιν του λάτσι που ξεσήκωσε τους κρητικούς. Ο σάκχοφ στο 43' και ο τάνκοβιτς στο 71' τα για τον οφη ήταν η 4η σερί ήττα. 22:55 mk21 2 885 просмотров. Enwsi.gr ● οι οπαδοί της αεκ στους παίκτες μετά την ήττα από τον ολυμπιακό. Μετά την απροσδόκητη ήττα από τον πασ γιάννινα την προηγούμενη αγωνιστική, η αεκ ήθελε κόντρα στον οφη μια «καθαρή» νίκη για δυο λόγους. Στο «γεντί κουλέ», ο οφη υποδέχεται την αεκ για την 20η αγωνιστική της super league 1. Το συγκρότημα του γιώργου σίμου, το οποίο θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα, έπειτα από τις τρεις ήττες των τελευταίων αγωνιστικών, θα αγωνιστεί κόντρα στην ένωση χωρίς τους. 4χ4» η αεκ του μανόλο (βίντεο). Από την εκκίνηση της αναμέτρησης οι παίκτες της «ένωσης» πίεσαν και δημιούργησαν ευκαιρίες με τα σουτ των ολιβέιρα, μάνταλο και αλμπάνη. Mε τους λιβάγια και βέρντε η αεκ παίρνει την νίκη μέσα στο «γεντί κουλέ» και υποχρεώνει τον οφη στην δεύτερη συνεχόμενη ήττα.

Η αεκ δεν άφησε την ευκαιρία να χαθεί! Ο σάκχοφ στο 43' και ο τάνκοβιτς στο 71' τα για τον οφη ήταν η 4η σερί ήττα. Μετά την απροσδόκητη ήττα από τον πασ γιάννινα την προηγούμενη αγωνιστική, η αεκ ήθελε κόντρα στον οφη μια «καθαρή» νίκη για δυο λόγους. Στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας των πλέι οφ της super league, η οποία οδηγεί στα προκριματικά του επόμενου champions league, αναρριχήθηκε η αεκ, καθώς πέρασε την κυριακή χωρίς βαθμολογικές. Κέρδισε έως 1.000.000€ σε έναν από τους μεγαλύτερους διαγωνισμούς που έγιναν ποτέ!

ΟΦΗ ΑΕΚ: 0-2 | Ειδησεις | Pagenews.gr
ΟΦΗ ΑΕΚ: 0-2 | Ειδησεις | Pagenews.gr from www.pagenews.gr
Στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των play off της super league, η αεκ δεν άφησε καμία ευκαιρία ανεκμετάλλευτη και «σκαρφάλωσε» για πρώτη φορά μετά από καιρό στη 2η θέση, που οδηγεί στα προκριματικά του επόμενου champions league. Η αεκ δεν άφησε την ευκαιρία να χαθεί! Κέρδισε έως 1.000.000€ σε έναν από τους μεγαλύτερους διαγωνισμούς που έγιναν ποτέ! Δείτε τις καλύτερες στιγμές από την αναμέτρηση του οφη και της αεκ στο ηράκλειο, για την 20η αγωνιστική της super league. Έτσι η ένωση περνάει στη δεύτερη θέση και εξασφαλίζει μια θέση στα προκριματικά του champions league, αφήνοντας πίσω. Το τάκλιν του λάτσι που ξεσήκωσε τους κρητικούς. Η αεκ δεν άφησε την ευκαιρία να χαθεί! Σχετικά άρθραaek play off βίντεο γκολ οφη.

Η φάση που ο οφη φώναξε για δεύτερη κίτρινη στον λάτσι:

Από την εκκίνηση της αναμέτρησης οι παίκτες της «ένωσης» πίεσαν και δημιούργησαν ευκαιρίες με τα σουτ των ολιβέιρα, μάνταλο και αλμπάνη. Κέρδισε έως 1.000.000€ σε έναν από τους μεγαλύτερους διαγωνισμούς που έγιναν ποτέ! Στο «γεντί κουλέ», ο οφη υποδέχεται την αεκ για την 20η αγωνιστική της super league 1. Enwsi.gr ● οι οπαδοί της αεκ στους παίκτες μετά την ήττα από τον ολυμπιακό. 4χ4» η αεκ του μανόλο (βίντεο). Το συγκρότημα του γιώργου σίμου, το οποίο θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα, έπειτα από τις τρεις ήττες των τελευταίων αγωνιστικών, θα αγωνιστεί κόντρα στην ένωση χωρίς τους. Η αεκ δεν άφησε την ευκαιρία να χαθεί! 22:55 mk21 2 885 просмотров. Βαρδινογιάννης» στο ηράκλειο της κρήτης, κατά τη δεύτερη αγωνιστική των πλέι οφ της super league. Βάτερμαν, βούρος (59' γρίβας), διαμαντής, γιαννούλης, κοροβέσης (82' λυμπεράκης), ουές. Ο οφη φιλοξενεί την αεκ στο ματς που ανοίγει το πρόγραμμα της κυριακής για την super league interwetten και το sport24.gr σας μεταφέρει την εξέλιξη της αναμέτρησης. Δείτε περισσότερα αθλητικά νέα πατώντας εδω! Το τάκλιν του λάτσι που ξεσήκωσε τους κρητικούς.

Η φάση που ο οφη φώναξε για δεύτερη κίτρινη στον λάτσι: οφη. Η αεκ δεν άφησε την ευκαιρία να χαθεί!

Post a Comment

0 Comments